flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У суді продовжує діяти особливий режим роботи

02 квітня 2020, 16:56

На час запровадженої надзвичайної ситуації на всій території України та продовження загальнонаціонального карантину для запобігання поширенню гострої респіраторної інфекції спричиненої вірусом COVID-19, у Луцькому міськрайонному суді Волинської області продовжує діяти особливий режим роботи.

Зокрема:

призупинено прийом громадян головою суду його заступником, керівником апарату суду та його заступниками;

заборонено допуск у будівлю суду осіб з ознаками респіраторних захворювань;

вжито заходів щодо відкладення справ, які розглядаються у відкритих судових засіданнях за участю учасників судового процесу та припинено їх пропуск до будівлі суду на час вжитих заходів, окрім невідкладних судових розглядів;

обмежено допуск в судові засідання осіб, які не є учасниками судових процесів;

призупинено проведення відеоконференцій для учасників судових процесів;

ознайомлення учасників судового процесу з матеріалами судової справи здійснюватиметься в дистанційному режимі, заяви про ознайомлення прийматимуться через дистанційні засоби зв’язку.

співробітниками Територіального управління Служби судової охорони у Волинській області, під час пропуску працівників апарату суду, суддів та відвідувачів суду здійснюватиметься термометрія безконтактним термометром;

прийом вхідної кореспонденції, яка надходять до суду здійснюватиметься через «Єдине вікно» за адресами м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 24; м. Луцьк, вул. Конякіна, 3, засобами поштового зв’язку та через електронну пошту суду.