flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У суді запроваджуються карантинні заходи

16 березня 2020, 12:54

В середу, 11 березня 2020 року, Постановою Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» по всій території України введено карантин з 12 березня до 3 квітня 2020 року.

З огляду на це, просимо відвідувачів суду, при можливості, утриматися від візитів до суду без нагальної потреби, дотримуватися правил санітарної безпеки та гігієни, утриматись від відвідування місць великого скупчення людей.

Також, для подачі документів рекомендуємо скористатися наступними сервісами:

  • Направляти позови та документи по справах засобами поштового зв’язку на адресу: 43023, м. Луцьк, вул. Конякіна, 3;
  • Направляти документи по судових справах на офіційну електронну адресу суду: inbox@lc.vl.court.gov.ua
  • Для отримання інформації по справах, телефонувати за номерами телефонів: 28-38-88 – відділ документального забезпечення та звернення громадян; 28-38-70 – відділ забезпечення розгляду кримінальних справ та справ про адміністративні правопорушення; 72-22-04 – відділ забезпечення розгляду цивільних справ та справ адміністративного судочинства.

Однак зауважуємо, що про причини неявки, у призначене судове засідання, необхідно повідомити суд в письмовій формі, шляхом подачі відповідного клопотання.

Рекомендації та інформаційні банери для запобігання інфікування та поширення коронавірусної інфекції COVID-19 в країні, а також постійно оновлювану інформацію про ситуацію з COVID-19 в Україні та світі можна знайти на сайті МОЗ України https://moz.gov.ua/.