flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Завершилося стажування для кандидатів на посаду судді

22 листопада 2018, 12:00

У вівторок, 20 листопада 2018 року, відбулося обговорення результатів проходження стажування кандидатів на посаду судді.

Завершилося стажування у блоці «Цивільне судочинство», яке проводилося впродовж місяця в Луцькому міськрайонному судів Волинської області.

DSC_0124

У ході проходження стажування кандидати ознайомилися з: організаційною структурою та організацією роботи суду; правовим регулюванням діловодства в суді; положенням про автоматизовану систему документообігу суду; плануванням та організацією підготовки до розгляду та судового розгляду цивільних справ; організацією та підготовкою судового засідання; веденням судового процесу та з окремими видами цивільного судочинства: наказним провадженням; позовним провадженням; окремим провадженням.

З метою отримання досвіду спілкування з учасниками судового процесу, усвідомлення їхніх інтересів, способами допитів сторін і свідків, а також правильній оцінці їхніх показань були присутні у судових засіданнях з розгляду окремих категорій цивільних справ.

Розвивали практичні навички з написання проектів процесуальних документів у цивільному судочинстві.

DSC_0122

DSC_0123