flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Пішов у відставку Голова Луцького міськрайонного суду Волинської області Михайло Квятковський

07 листопада 2018, 16:41

Багато років Михайло Семенович присвятив юриспруденції, адже це не тільки частина життя, це справа усього його життя.

Добрий і порядний чоловік, прекрасний і мудрий батько, разом із дружиною виховав двох чудових синів Богдана та Романа. Самовідданий і відповідальний, чесний і справедливий, уважний і принциповий, надійний і добрий товариш – так коротко можна сказати про Михайла Квятковського.

«Я знаю, що в судовій системі працюють найкращі професійні люди, яких я поважаю, шаную, і робитиму це, незалежно від того працюватиму я чи ні», – сказав Михайло Квятковський в інтерв’ю для Першого каналу соціальних новин. Саме такими принципами керується Михайло Семенович.

Вчора, 6 листопада 2018 року, Вища рада правосуддя постановила звільнити Михайла Квятковського з посади судді у зв’язку з поданням заяви про відставку.

Михайло Квятковський присвятив майже тридцять років своєї трудової діяльності судовій системі. Розпочав свою професійну діяльність у 1989 році на посаді стажиста Луцького районного народного суду. З 1991 року працював помічником голови Луцького міського народного суду, а у 1992 році став народним суддею Луцького міського народного суду. Згодом суддею Волинського обласного суду, Луцького міського суду та Луцького міськрайонного суду Волинської області. У 2006 році був призначений на посаду заступника голови Луцького міськрайонного суду Волинської області, а у квітні 2014 року був обраний на посаду голови суду.

За більш як 26 років суддівства, Михайло Семенович розглянув багато гучних і складних справ, приймав неупереджені та справедливі судові рішення іменем Держави.

Сьогодні судді та працівники апарату Луцького міськрайонного суду Волинської області, начальник територіального управління Державної судової адміністрації України Наталія Коцирій, суддя Апеляційного суду Волинської області Петро Філюк теплими словами та гучними оплесками подякували Михайлу Квятковському за багаторічну працю.

dsc1144

dsc1136