flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підведено підсумки роботи суду за 2017 рік

09 лютого 2018, 11:59

 

У п’ятницю, 09 лютого 2018 року, у Луцькому міськрайонному суді Волинської області, пройшли збори суддів з метою підведення підсумків роботи суду за 2017 рік.

 

 

 

 

  

 

 

 

122

120

 

 

Обговорювалися питання стану здійснення судочинства, матеріально-технічне забезпечення суду та як працювали судді загалом і які труднощі виникали у роботі впродовж року, що минув.

Зі звітом про стан здійснення судочинства у 2017 році, виступила суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області Людмила Присяжнюк. Зазначила, що у порівнянні із 2016 роком кількість справ, які надійшли на розгляд до суду збільшилася. Суттєве збільшення спостерігається по справах кримінального судочинства, майже на 40,00 %.

Водночас, в порівнянні із 2016 роком, зменшилася кількість оскаржених в апеляційному порядку судових рішень.

Керівник апарату суду Наталія Тимощук, звітувала про стан матеріально-технічного забезпечення суду та окремо відзначила позитивну динаміку у спільних досягненнях колективу апарату суду.

В цілому роботу узагальнив голова суду Михайло Квятковський, який зауважив, що не зважаючи на значне збільшення надходження справ на розгляд, стан здійснення судочинства Луцьким міськрайонним судом Волинської області залишається стабільним та свідчить про належну роботу колективу суду.

Окремо Михайло Квятковський зазначив те, що не зважаючи на складні часи для судової системи, у році, який минув, судді та працівники апарату Луцького міськрайонного суду Волинської області, хоча і не в повному складі, онак переїхали до нового функціонального приміщення та отримали достойні умови праці.

Крім того, з промовами виступили: голова Апеляційного суду Волинської області Петро Філюк, судді Апеляційного суду Волинської області Віктор Гапончук, Лілія Шевчук та начальник ТУ ДСА України в Волинській області Наталія Коцирій, яких було запрошено для участі у зборах.

 

 

113