flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Для участі у семінарі було запрошено суддю-спікера Анатолія Пахолюка

25 січня 2018, 18:56

Для участі у семінарі на тему: «Новели процесуального законодавства. Вимоги до оформлення позову за новим ЦПК України та КАС України», який відбувся на базі Луцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, 23 січня 2018 року, було запрошено суддю-спікера Луцького міськрайонного суду Волинської області Анатолія Пахолюка.

Учасники семінару розглянули питання представництва в судовому процесі, відкриття провадження у справі, перелік документів по суті справи та інші процесуальні документи, особливості розгляду справ в порядку загального та спрощеного провадження, докази, процесуальні аспекти доказування, розмежування предметної юрисдикції адміністративних судів.

Також, Анатолій Пахолюк надав практичні рекомендації щодо вирішення проблем, які виникають у роботі працівників місцевих центрів та бюро правової допомоги при підготовці справи до судового розгляду у зв’язку із змінами у законодавстві та відповів на поставлені учасниками семінару запитання.

 

 

Посилання на офіційний веб-сайт Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області: http://bit.ly/2nbxw8c