flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Будинок правосуддя урочисто відкрито!

19 грудня 2017, 18:12

На день православного свята, Миколая Чудотворця, покровителя нашого славного міста Луцька, припало урочисте відкриття Будинку правосуддя Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Перші особи суддівської гілки влади, судді та ветерани Волині, представники виконавчої влади області та міста, завітали сьогодні для участі в урочистій церемонії відкриття суду.

Голова суду Михайло Квятковський, суддя-спікер Анатолій Пахолюк та начальник територіального управління ДСА України в Волинській області Наталія Коцирій провели у цей день брифінг для ЗМІ.

Ігор Бенедисюк – голова Вищої Ради правосуддя, Валентина Сімоненко – голова Ради суддів України, Зеновій Холоднюк – голова ДСА України, Михайло Квятковський – голова Луцького міськрайонного суду Волинської області, Петро Філюк – голова Апеляційного суду Волинської області та Наталія Коцирій – начальник ТУ ДСА України в Волинській області під супровід оркестру, перерізали символічну, небесно-синього кольору, стрічку.

 

Урочиста частина зустрічі продовжилася у конференц-залі, де гості мали можливість привітати усіх присутніх та поділитися враженнями від нового приміщення суду.

По завершенню урочистостей, гості оглянули приміщення Будинку правосуддя.

Нагадаємо, що багато років Луцький міськрайонний суд Волинської області, тіснився у трьох приміщеннях, які за своїм розміром та технічним станом не пристосованні до сучасних вимог судочинства.

Будинок правосуддя обладнаний за останніми вимогами для приміщень судів (8 залів судових засідань, кімнати свідків, адвокатів, захисників, прокурорів, конференц-зала тощо).

Усе це, сприятиме покращенню доступу до правосуддя та комфорту відвідувачів суду.

 

Прес-служба Луцького міськрайонного суду Волинської області  

 

фото: Роман Домбровський