flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Юристи відзначають професійне свято!

06 жовтня 2017, 16:02

    Професійне свято – День юриста, щорічно відзначають 8 жовтня.

   Професія юриста об'єднує працівників судів, прокуратури, слідчих органів, нотаріату, юрисконсультів, адвокатів та всіх людей, що займаються різноманітною професійною юридичною діяльністю.

   Аналітичний склад розуму, стресостійкість, переконливість, вміння дійти логічного та правильного висновку – основні переваги юриста.

   Колектив Луцького міськрайонного суду Волинської області вітає усіх колег та бажає великих успіхів у справах та починаннях, натхнення щоденно творити добро.

   Нехай не залишає мудрість і духовна сила і турботи та поваги від колег!

   З нагоди святкування пройшли урочисті збори трудового колективу, які вітальним словом розпочав голова суду Михайло Семенович Квятковський.

   До привітань приєдналися заступник керівника апарату Василь Миколайович Сметана та помічник судді Людмила Георгіївна Каліщук.

   За сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у реалізацію державної правової політики, зміцнення законності  та правопорядку, а також з нагоди Дня юриста, Подяку Луцького міського голови оголошено: помічникам суддів Катерині Троць, Ользі Щерблюк та секретарю судових засідань Наталії Федьо.

   Також, за сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у підвищення якості та ефективності роботи суду та з нагоди святкування в Україні професійного свята – Дня юриста відзначено Подякою голови суду помічників суддів: Лілію Пилипюк, Людмилу Сидорук, Ірину Тиху та секретаря судових засідань Валерію Новаковську.