flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прес-секретар –ключовий гравець у взаємодії суду та ЗМІ

05 жовтня 2017, 18:03

   Спеціалісти із забезпечення зв’язків зі ЗМІ та громадськістю в судах, в черговий раз мали можливість здобути нові навички з комунікації.

   У Львівському регіональному відділенні Національної школи суддів України, 03-04 жовтня 2017 року, пройшов дводенний семінар на тему: «Зв’язки з громадськістю в судах», участь в якому приймала начальник відділу інформатизації та аналітично-статистичної роботи Ольга Пилипюк, на яку покладено обов’язки прес-секретаря суду.

   Викладачі семінару, Олександр Сасевич – суддя Львіського окружного апеляційного суду, Тамаз Деметрадзе – суддя Ужгородського міського суду Закарпатської області, Ольга Давид – фахівець-експерт з комунікації в системі правосуддя, Наталія Шайда – прес-секретар Господарського суду Львівської області та Ольга Уралова – психолог, психотерапевт, волонтер Кризової психологічної служби м. Львова, в котре поділилися досвідом у налагодженні співпраці та побудови конструктивного діалогу зі ЗМІ та громадськістю.

   Учасники семінару дізналися нового щодо етики спілкування і поведінки, медіа простору та подолання психологічних бар’єрів у кризових та конфліктних ситуаціях.

   По завершенню, учасники семінару отримали сертифікати.