flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Луцький міськрайонний суд Волинської області поповнився новими державними службовцями

13 червня 2017, 13:00

   В Луцькому міськрайонному суді Волинської області завершився конкурсний відбір на зайняття вакантних посад державної служби категорії «Б» та «В», участь в якому приймали конкурсанти, які виявили бажання вперше вступити на державну службу та ті, які на даний час працюють в суді.

   За підсумковим рейтингом конкурсу, переможцями стали:

   Регуліч Ганна Миколаївна на посаду заступника начальника відділу забезпечення розгляду кримінальних проваджень та справ про адміністративні правопорушення Луцького міськрайонного суду Волинської області.

 Бачинська Ольга Валентинівна на посаду головного спеціаліста відділу забезпечення розгляду кримінальних проваджень та справ про адміністративні правопорушення Луцького міськрайонного суду Волинської області, другим за результатами конкурсу став Федорчук Віталій Олегович.

   Загоровська Іванна Іванівна на посаду головного спеціаліста відділу забезпечення розгляду цивільних справ та справ адміністративного судочинства Луцького міськрайонного суду Волинської області.

   Пушкар Світлана Анатоліївна на посаду головного спеціаліста відділу інформатизації та аналітично-статистичної роботи Луцького міськрайонного суду Волинської області.

   Бачинська Ольга Валентинівна на посаду головного спеціаліста відділу по роботі з персоналом Луцького міськрайонного суду Волинської області, другою за результатами конкурсу стала Бабула Ольга Олександрівна.

   Вітаємо переможців конкурсу!