flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Переобрано на трирічний термін голову та заступника голови Луцького міськрайонного суду Волинської області

19 квітня 2017, 15:59

 

 

У Луцькому міськрайонному суду Волинської області 19 квітня 2017 року відбулися збори суддів із порядком денним – обрання на посаду голови та заступника голови Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Відкрив збори суддів М.С. Квятковський, який зауважив, що 26 квітня цього року, закінчуються повноваження голови суду та заступника на адміністративних посадах, тому, було призначено чергові вибори.

Для проведення зібрання суддів, згідно Положення про збори суддів Луцького міськрайоного суду Волинської області № 14/01-10 від 23.06.2015 року, було обрано голову зборів А.М. Пахолюка, секретаря зборів О.А. Калькову та лічильну комісію, у складі трьох осіб, голови лічильної комісії В.В. Черняка та членів комісії С.С. Крупінську, Л.М. Присяжнюк.

На посаду голови суду було запропоновано декілька кандидатів: М.С. Квятковського, В.М. Покидюка, В.В. Ковтуненка, А.Є. Сівчука, І.Б. Плахтій В.П. Пушкарчук, О.М. Гриня. Окремі скористалися правом самовідводу, а саме: І.Б. Плахтій, В.П. Пушкарчук та О.М. Гринь.

У І турі таємного голосування, жоден із чотирьох кандидатів не набрав потрібної кількості голосів, тому було проведено ІІ тур таємного голосування за участю двох кандидатів, які набрали більшу кількість голосів, це М.С. Квятковський та В.М. Покидюк, за результатами якого переміг М.С. Квятковський – 16 голосів.

Згідно порядку денного, наступним питання зборів було обрання заступника голови суду. На посаду висувалося чотири кандидати: Р.М. Кихтюк, О.М. Гринь, А.О. Подзіров, А.В. Олексюк. За результатами таємного голосування, заступником обрано Р.М. Кихтюка – 17 голосів.

Голова Луцького міськрайонного суду Волинської області М.С. Квятковський та заступник Р.М. Кихтюк, кожен зокрема, подякували колективу за виявлену довіру та підтримку.