flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Луцький міськрайоний суд Волинської області підсумував роботу за 2016 рік

03 лютого 2017, 17:43
            З метою вивчення проблемних питань при здійсненні правосуддя та виявити позитивні результати в організації роботи, у Луцькому міськрайонному суді Волинської області 03 лютого 2017 року відбулися збори суддів, за участі суддів Апеляційного суду Волинської області В.В Гапончука та Л.Я. Шевчук, начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Волинській області Н.В. Коцирій, керівника апарату Луцькому міськрайонному суді Волинської області Н.М. Тимощук і заступників керівника апарату Луцького міськрайонного суду Волинської області В.М. Сметани та Н.М. Савонік, на яких обговорювалися питання підведення підсумків роботи суду за 2016 рік.
На порядок денний було винесено питання стану здійснення та якості судочинства по кримінальних провадженнях, справах про адміністративні правопорушення, цивільних та адміністративних справах за 2016 рік у порівнянні із 2015 роком, а також стан матеріально-технічного забезпечення суду, за минулий рік.
Суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області А.М. Пахолюк виступв зі звітом про здійснення судочинства за 2016 рік по кримінальних провадженнях (справах) та справах про адміністративні правопорушення.
 
 
Про стан здійснення судочинства за 2016 рік по цивільних та адміністративних справах доповіла суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області Т.М. Філюк.
 
 
Присутні на зборах заслухали звіт керівника апарату Луцького міськрайонного суду Волинської області Н.М. Тимощук про стан матеріально-технічного забезпечення суду за 2016 рік.
 
 
Голова Луцького міськрайонного суду Волинської області М.С. Квятковський в цілому підсумував результати роботу Луцького міськрайонного суду Волинської області.
 
 
Крім того, з промовами виступили судді Апеляційного суду Волинської області В.В. Гапончук, Л.Я.Шевчук та начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України в Волинській області Н.В. Коцирій.