flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З нагоди Дня працівників суду у Луцькому міськрайоному суді Волинської області пройшли урочисті збори

16 грудня 2016, 09:46
День працівників суду – свято, яке об’єднує всіх, хто своєю відданою працею реалізовує та забезпечує судочинство, виконує високі обов’язки в ім’я законності, справедливості, гуманізму й захисту прав людини.
З нагоди професійного свята, в Луцькому міськрайонному суді Волинської області пройшли урочисті збори, на які були запрошені трудовий колектив та гості свята.
 
 
З привітальним словом до працівників звернувся голова суду Михайло Семенович Квятковський, який подякував колективу за відповідальне ставлення до роботи за високий професіоналізм, принциповість та вірність ідеям права та справедливості: «Від вашої наполегливості, фахового рівня, сумлінного виконання обов’язків, залежить довіра громадян до судової гілки влади, рівень правової свідомості суспільства» – зауважив голова суду.
Член ради суддів України, суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області Інна Борисівна Плахтій привітала колег із святом та вручила почесну грамоту Ради суддів України судді Луцького міськрайонного суду Волинської області у відставці Вірі Степанівні Каліновській, за значний вклад у зміцнення авторитету судової влади, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята – Дня працівників суду.
 
 
Від імені Державної судової адміністрації, начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України в Волинській області Наталія Володимирівна Коцирій привітала колектив суду з професійним святом та в якості пошани вручила заохочувальну відзнаку – нагрудний знак судовому розпоряднику Анатолію Миколайовичу Палямару.
 
 
Також, подякою начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Волинській області за сумлінну працю на займаній посаді, професіоналізм при виконанні службових обов’язків та з нагоди Дня працівників суду було відзначено заступника керівника апарату суду Василя Сметану та прибиральника службових приміщень Грицай Катерину Іванівну.
 
 
Від імені міського голови Миколи Ярославовича Романюка та виконавчого комітету Луцької міської ради, заступник міського голови Юрій Григорович Вербич щиро привітав колектив суду та оголосив подяку за сумлінні працю, високий професіоналізм вагомий особистий внесок у захист прав та свобод громадян, а також з нагоди Дня працівників суду секретарю судових засідань Наталії Царюк.
 
 
За плідну співпрацю, розумну ініціативу, активну життєву позицію та з нагоди Дня працівників суду, старшому секретарю суду Ганні Регуліч було оголошено подяку командира військової частини №1141 Національної гвардії України.
 
 
Також, окремим працівникам апарату Луцького міськрайонного суду Волинської області, зокрема: помічнику судді Наталії Бондар, секретарю судових засідань Дмитру Заболотьку, секретарю суду Анастасії Муригіній, секретарю суду Федорчуку Віталію, прибиральнику службових приміщень Таїсії Ростиславівні Холод, робітнику з комплексного обслуговування приміщень Семену Федоровичу Філонюку, було оголошено подяки голови Луцького міськрайонного суду Волинської області за сумлінну працю, особистий внесок у підвищення якості та ефективності роботи Луцького міськрайонного суду Волинської області, а помічнику судді Ігорю Зубалю було оголошено подяку від голови Обласної державної адміністрації Волинської області.