flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся четвертий турнір з міні-футболу «Кубок судів Волині-2016»

13 грудня 2016, 09:58
Футбол є найпопулярнішою грою світу, яка дарує радість мільйонам вболівальників.
Продовжуючи славну традицію та з нагоди професійного свята Дня працівників суду, 10 грудня 2016 року відбувся четвертий турнір із міні-футболу між суддями та працівниками апаратів судів Волинської області «Кубок судів Волині-2016». Участь в якому брала команди: Луцького міськрайонного суду Волинської області, Господарського суду Волинської області, Обєднана команда районних судів Волинської області та Обєднана команда Апеляційного суду Волинської області та Волинського окружного адміністративного суду.
Відкриття змагань відбулося о 10 год.00 хв. в спортивному комплексі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.
Гравці команди Луцького міськрайонного суду Волинської області доклали максимальних зусиль та виклалася на повну, щоб здобути перемогу у напруженій та запеклій боротьбі та І зайняте місце у турнірному підсумку.
 
 
 
Крім того, гравці нашої команди були відзначені дипломами: Микола Митюк був нагороджений, як кращий гравець турніру, а кращим бомбардиром став Дмитро Заболотько.
 
 
 
Підтримка команди є запорукою успіху кожної команди та шлях до перемоги! Завдяки запальному норову вболівальників Луцького міськрайонного суду Волинської області, наша футбольна команда відчувала підтримку залу та отримала додаткові сили, які допомогли здобути перемогу.
 
 
 
Завершився турнір врученням кубку та почесних нагород.
 
 

Водночас, варто подякувати Господарському суду Волинської області за належну організацію заходу та усім командам-учасницям за насичену гру та подарований гарний настрій усім без винятку вболівальникам.