flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Луцькому міськрайонному суді Волинської області пройшли урочисті збори з нагоди Дня юриста

07 жовтня 2016, 16:44
Щороку в Україні відзначають професійне свято – День юриста, яке припадає на 8 жовтня.
Доля української держави безумовно залежить від дотримання принципу верховенства права, правового захисту, підвищення правосвідомості та правової культури, а також удосконалення українського законодавства. Тому покликання юристів сприяти процвітанню та розвитку правової держави, забезпечувати правові гарантії в суспільстві.
 
 
 
З нагоди професійного свята в Луцькому міськрайонному суді пройшла святкова зустріч суддів та працівників апарату суду. З урочистим привітанням звернувся до колективу голова суду Михайло Семенович Квятковський, яки зичив усім здоров’я, добра, щастя, злагоди, миру і спокою в державі, життєвих гараздів, благополуччя та нових життєвих перемог. До вітальних слів приєднався заступник керівника апарат суду Василь Миколайович Сметана, який побажав усім професійного зростання та подякував за сумлінну працю. Помічник судді, Оксана Анатоліївна Авдійчук, побажала усім натхнення та витримки у роботі.
 
 
Подяку від Ради суддів України, за значний вклад у зміцнення авторитету судової влади та високий професіоналізм, було оголошено помічнику судді Ользі Анатоліївні Ющак.
 
 
За сумлінну працю, особистий внесок у підвищення якості та ефективності роботи Луцького міськрайонного суду Волинської області окремим працівникам апарату суду, зокрема: помічникам судів Оксані Анатоліївні Авдійчук та Єгору Андрійовичу Ленічеву, провідному спеціалісту Ользі Вікторівні Сергіюк, секретарю судових засідань Тетяні Олегівні Шиманській та секретарю суду Інні Сергіївні Ярмолюк – було оголошено подяки голови суду, також від голови Луцького міської ради було оголошено подяку секретарю судових засідань Катерині Юріївні Соколовій а секретарю суду Олександру Віталійовичу Сидоренку оголошено подяку від голови обласної державної адміністрації Волинської області.
 
 

Крім того, на урочистих зборах, колективу було представлено новопризначеного суддю Вадима Миколайовича Смітюха.