flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Луцького міськрайонного суду Волинської області Михайло Семенович Квятковський пройшов підготовку для суддів, обраних на адміністративні посади

06 жовтня 2016, 18:56
З метою підвищення кваліфікації голова Луцького міськрайонного суду Волинської області Михайло Семенович Квятковський прийняв участь у триденному навчанні для суддів обраних на адміністративні посади за програмою для голів та заступників голів місцевих загальних судів.
Підготовка проходила в період з 3 по 5 жовтня 2016 року у Національній школі суддів України у м. Київ на базі Апеляційного суду міста Києва.
В даному заході в якості доповідачів та лекторів було запрошено: Голову Верховного суду України, Голову Ради суддів Валентину Сімоненко, Голову державної судової адміністрації України Зеновія Холоднюка, а також суддів, науковців, працівників апаратів судів та представника прес-центру судової влади.
В ході зустрічі очільники судів мали змогу обговорити основні питання судового адміністрування і вирішити низку професійних питань, а саме: суддівську етику у сфері професійної діяльності, кваліфікаційне оцінювання суддів, антикорупційний моніторинг, застосування європейської практики та оновлення процесуального законодавства.
Під час дискусій кожен суддя мав можливість поділися досвідом та висловити власну позицію щодо вирішення нагальних питань.
По закінченню учасники отримали сертифікати Національної школи суддів України.