flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нарада з головами місцевих загальних судів Волинської області

06 лютого 2013, 15:51

06.02.2013року у приміщенні Ківерцівського районного суду під головуванням Петра Філюка, голови Волинського апеляційного суду, відбулася нарада-семінар з питань дотримання судами у 2012-му році процесуальних термінів розгляду судових справ. Нарада була розширеною, оскільки в її роботі взяли участь керівники району та міста, представники правоохоронних органів області та району.  На нараду були  запрошенні  і представники місцевої газети «Вільним шляхом». 

         Розпочалася нарада з вітального слова голови апеляційного суду Петра Філюка, адресованого запрошеним, та пошанування тридцятилітньої діяльності в системі судочинства Пікули Надії Василівни, голови  Володимир-Волинського міського суду, й Покидюка Миколи Васильовича, голови Маневицького районного суду. Петро Тодосійович побажав їм професійності та принциповості у відстоюванні законності, прав і свобод громадян.

         У своєму виступі на нараді голова апеляційного суду Волинської області П.Т.Філюк зазначив, що одним з найважливіших чинників діяльності судів, поряд з якістю та оперативністю розгляду судових справ, є прозорість та відкритість роботи суду.

Щиро вітав учасників наради й голова Ківерцівського районного суду Олександр Костюкевич та подякував за надану нагоду ознайомити голів місцевих судів області з організацією  роботи підпорядкованої йому структури.