flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області взяла участь у прямому ефірі програми «Захищеність» на ТРК «Аверс»

07 вересня 2016, 18:16

           На запрошення директора навчально-методичного центру профспілок Волинської області Галини Петрівни Даниленко, суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області Присяжнюк Людмила Миколаївна взяла участь у програмі «Захищеність», що проводилася у прямому ефірі на ТРК «Аверс», 05 вересня 2016 року.

Суддя розповіла про порядок розгляду трудових спорів в Луцькому міськрайонному суді Волинської області а саме, з якими питаннями найчастіше звертаються до суду громадяни щодо порушення трудових прав, чи звертаються до суду профспілки в інтересах працівників, яка процедура звернення громадян до суду, строки звернення тощо. Також телеглядачі програми мали змогу здійснити дзвінки у прямому ефірі та отримати відповіді на поставлені питання щодо порушення їх трудових прав, від судді Людмили Присяжнюк.
Подібні заходи утверджують довіру до суду, підтверджують відкритість та публічність судової влади, налагоджують комунікацію судової гілки влади із ЗМІ та громадянами.