flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Луцький міськрайонний суд Волинської області відвідали студенти коледжу

20 квітня 2016, 16:20
   Відкритість інформації про різноманітні аспекти діяльності судової влади є обов'язком правової і демократичної держави та водночас – запорукою успішної судової реформи. 
   Сьогодні, 21 квітня 2016 року, в Луцькому міськрайонному суді Волинської області, по вулиці Лесі Українки, 24, відбулася екскурсія приміщенням суду, для студентів Луцького кооперативного коледжу Львівської комерційної академії, яку провів заступник керівника апарату Луцького міськрайонного суду Волинської області Сметана Василь Миколайович.
 
 
   Розпочалася екскурсія з кімнати для відвідувачів суду, де розміщений інформаційний кіоск, який надає змогу громадянам переглянути інформацію на веб-сайті Луцького міськрайонного суду Волинської області та дізнатися про рух справ. Далі студенти ознайомилися з порядком пропуску до приміщення суду, з роботою загальної, кримінальної канцелярій та архіву суду. В ході зустрічі студенти дізналися про юрисдикцію Луцького міськрайонному суді Волинської області, структуру та розміщення інших приміщень суду.
 
 
 
   Також гості суду мали змогу відвідати окремі робочі кабінети суддів та працівників апарату суду, конвойне приміщення, кімнату свідка та зал судових засідань.
 
 
   Заступник керівника апарату суду Сметана Василь Миколайович розповів відвідувачам про автоматизовану реєстрацію та розподіл справ, які надходять на розгляд до Луцького міськрайонного суду Волинської області, про технічне обладнання в залі судових засідань та кімнаті свідка, про механізм здійснення фіксації судового засідання та процедуру проведення судового засідання у режимі відеоконференції.