flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся турнір з міні-футболу з нагоди професійного свята Дня працівників суду «Кубок судів Волині - 2015»

15 грудня 2015, 11:19
     12 рудня 2015 року з нагоди професійного свята Дня працівників суду відбувся одноденний турнір з міні-футболу серед працівників судових установ Волинської області «КУБОК СУДІВ ВОЛИНІ – 2015», який проходив у спорткомплексі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. 
 
   Учасниками турніру були команди: Апеляційного суду Волинської області, Господарського суду Волинської області, Луцького міськрайонного суду Волинської області та Волинського окружного адміністративного суду.

   Кожна з команд виклалася на сто відсотків, завдяки чому перебіг поєдинку був досить напруженим і водночас захоплюючим та цікавим для перегляду вболівальниками.

   

Команда
Зайняте місце
Луцький міськрайонний суд Волинської області
1
Апеляційний суд Волинської області   
2
Господарський суд Волинської області та Волинський
окружний адміністративний суд
3

   

   Вітаємо збірну команду Луцького міськрайонного суду Волинської області, яка другий рік підряд займає почесне перше місце в турнірі. Команда за зайняте І місце була нагороджена дипломом та кубком судів Волині – 2015.

   Сильною рисою команди Луцького міськрайонного суду Волинської області є те, що щороку метою для себе вони ставлять не перемогу, а участь, яка проявляється в дружності, згуртованості, мужності та витримці.

 

   Хочемо відзначити команду Апеляційного суду Волинської області, яка показала гарну та професійну гру, посівши друге місце в турнірі.

   Не залишилася поза увагою гра Волинського окружного адміністративного суду та Господарського суду Волинської області, які вийшли на третє місце в турнірі. Команди максимально проявили силу волі до перемоги.

   На урочистому нагородженні турніру крім вручення призів за перші місця Організаційним комітетом також були визначені переможці в індивідуальних номінаціях, а саме:

   "Кращий бомбардир турніру" – гравець команди  Луцького суду Волинської області Заболотько Дмитро Миколайович, який за час турніру забив вісім голів у ворота супротивників, з чим його й вітаємо.

 

   "Кращий гравець турніру" – гравець команди  Волинського окружного адміністративного суду Лозовський Олександр Анатолійович, з чим його й вітаємо.

 

   "Кращий воротар турніру" – гравець команди Апеляційного суду Волинської області Перебойчук Роман Володимирович, з чим його й вітаємо.

 
"Краща команда вболівальників" – вболівальники команди Луцького міськрайонного суду Волинської області, які вже протягом трьох років не пропустивши жодної гри своєї команди, підтримують її футбольний дух. Команда вболівальників за зайняте І місце була нагороджена дипломом «Кубок судів Волині – 2015».

       Хочеться відзначити лідера команди вболівальників Ющак Ольгу Анатоліївну, яка у свою чергу вправно керує командою підтримки.