flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Опитування громадян

02 грудня 2015, 10:26
У період з 02 грудня 2015 року по 30 грудня 2015 року у Луцькому міськрайонному суді Волинської області відбувається опитування громадян (відвідувачів суду) щодо їх задоволення якістю функціонування суду за допомогою карток громадського звітування (КГЗ).
За результатами опитування буде виявлено найбільш проблемні сфери та сформовано рекомендації громадян щодо напрямків поліпшення функціонування суду.
Ініціатива реалізується громадською організацією «Громадсько-консалтингова група «ПАРТНЕР» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках проекту «Справедливе правосуддя».
Суд зацікавлений в даному опитуванні, тому усі Ваші висловлювання і побажання будуть взяті до уваги й розглядатимуться як рекомендації для подальшої роботи суду.
Дане опитування є добровільним і має на меті відобразити думки громадян щодо роботи Луцького міськрайонного суду Волинської області. Дані анкетування слугуватимуть основою для напрацювання рекомендацій для покращення роботи суду. Тому висловлюйтесь активніше і головне щиро, адже це робиться для Вас – відвідувачів суду.

Дякуємо Вам за співпрацю!