flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулися збори суддів Луцького міськрайонного суду Волинської області з питань здійснення судочинства та матеріально-технічного забезпечення суду в І півріччі 2015 року

30 липня 2015, 17:45

            Відбулися збори суддів Луцького міськрайонного суду Волинської області з питань здійснення судочинства та матеріально-технічного забезпечення суду в І півріччі 2015 року за участю заступника голови Апеляційного суду Волинської області Стрільчука В. А. та судді Апеляційного суду Волинської області Гапончука В.В.,  керівника апарату та заступників керівника апарату Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Голова Луцького міськрайонного суду Волинської області Квятковський Михайло Семенович виступив зі звітом про стан здійснення судочинства за І півріччя 2015 року по кримінальних провадженнях, справах та справах про адміністративні правопорушення.
 
Про стан здійснення судочинства в цивільних та адміністративних справах за І півріччя 2015 року доповів суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області Черняк Владислав Валерійович.
 
Присутні на зборах заслухали звіт керівника апарату Луцького міськрайонного суду Волинської області Тимощук Наталії Михайлівни щодо стану матеріально - технічного забезпечення суду за І півріччя 2015 року.
Зі своїм баченням стану здійснення судочинства в Луцькому міськрайонному суді Волинської області за  І півріччя 2015 року виступили також заступник голови Апеляційного суду Волинської області Стрільчук Віктор Андрійович та суддя Апеляційного суду Волинської області Гапончук Віктор Васильович.