flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Луцьким міськрайонним судом Волинської області в порядку спеціального судового провадження за відсутності обвинуваченого (in absentia) було розглянуто обвинувальний акт

25 липня 2024, 09:38
Луцьким міськрайонним судом Волинської області в порядку спеціального судового провадження за відсутності обвинуваченої (in absentia) було розглянуто обвинувальний акт у кримінальному провадженні №22022130000000231, що надійшов з Волинської обласної прокуратури, відносно Горохової Олени Єгорівни, що своїми діями, які виразилися у зайнятті господарською діяльністю у взаємодії з державою-агресором, незаконними органами влади, створеними на тимчасово окупованій території, у тому числі окупаційною адміністрацією держави-агресора, тобто вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.111-1 КК України.
 
23 липня 2024 року судом ухвалено вирок, яким обвинувачену Горохову Олену Єгорівну, 05.10.1988 року народження (останнє відоме місце проживання: Луганська область, Старобільський р-н, с. Новорозсош, вул. Радянська, 42), визнано винуватою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.111-1 КК України та призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 3 (три) років, з позбавленням права обіймати матеріально-відповідальні посади на підприємствах, установах та організаціях усіх форм власності строком на 10 (десять) років, з конфіскацією всього майна, яке є власністю Горохової О.Є..
На вирок може бути подана апеляційна скарга до Волинського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення через Луцький міськрайонний суд Волинської області.
Вирок набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано.
У разі подання апеляційної скарги вирок, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції.
Обвинувачений має право отримати в суді копію вироку.