flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошено вирок суду відносно обвинуваченого Щуки Олександра Вікторовича

14 червня 2024, 10:37

Луцьким міськрайонним судом Волинської області в порядку спеціального судового провадження за відсутності обвинуваченого (in absentia) було розглянуто обвинувальний акт у кримінальному провадженні №22022230000000224 щодо Щуки Олександра Вікторовича, який обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.111 КК України.

 11 червня 2024 року судом ухвалено вирок, яким обвинуваченого Щуку Олександра Вікторовича, 10 червня 1980 року народження, визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.111 КК України, та призначено йому покарання у виді позбавлення волі на строк 15 (п’ятнадцять) років, з конфіскацією всього майна, яке є власністю Щуки О.В.

 

На вирок може бути подана апеляційна скарга до Волинського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення через Луцький міськрайонний суд Волинської області.

Вирок набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги вирок, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції.

Обвинувачений має право отримати в суді копію вироку.

 

Суддя Луцького міськрайонного суду

Волинської області                                                                                         А.В. Марчук