flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошено вирок суду відносно обвинуваченого Семенова Владислава Владиславовича

11 червня 2024, 17:41

Луцьким міськрайонним судом Волинської області в порядку спеціального судового провадження за відсутності обвинуваченого (in absentia) було розглянуто обвинувальний акт у кримінальному провадженні №22023030000000124, що надійшов з Волинської обласної прокуратури, відносно Семенова Владислава Владиславовича, що своїми діями, які виразилися у добровільному зайнятті громадянином України посади, пов’язаної з виконанням організаційно-розпорядчих функцій, у незаконному органі влади, створеному на тимчасово окупованій території, тобто вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст.111-1 КК України.

10 червня 2024 року судом ухвалено вирок, яким обвинуваченого Семенова Владислава Владиславовича, 14.04.1989 року народження (останнє відоме місце проживання: Запорізька область, м. Мелітополь, вул. Незалежності, буд. 61), визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст.111-1 КК України та  призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 5 (п’ять) років, з позбавленням права обіймати посади в органах державної влади та місцевого самоврядування, органах державного управління та контролю, підприємствах та організаціях державної чи комунальної власності на строк 15 (п’ятнадцять) років, з конфіскацією всього майна, яке є власністю Семенова В.В..

На вирок може бути подана апеляційна скарга до Волинського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення через Луцький міськрайонний суд Волинської області.

Вирок набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги вирок, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції.

Обвинувачений має право отримати в суді копію вироку.