flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Луцькому міськрайонному суді Волинської області відбулись підсумки роботи суду за 2023 рік

09 лютого 2024, 13:50

Сьогодні, 09 лютого 2024 року, у Луцькому міськрайонному суді Волинської області відбулися збори суддів, на яких були підведені підсумки роботи суду за 2023 рік.

На захід було запрошено голову Волинського апеляційного суду Віктора Гапончука, суддю-куратора Волинського апеляційного суду Лілію Шевчук, заступника голови суду Олесю Калькову, суддів Луцького міськрайонного суду Волинської області, в.о. керівника апарату Луцького міськрайонного суду Волинської області Іру Турук та  заступника керівника апарату  Лілію Яблончук.

Розпочав збори голова суду Анатолій Пахолюк. У своїй доповіді він торкнувся основних показників роботи суду за 2023 рік, а саме: загальної кількості справ, яка надійшла на розгляд до суду впродовж року та судове навантаження. Також, звернув увагу на комунікаційні заходи, які проводилися впродовж року  в Луцькому міськрайонному судді Волинської області.

Судді Луцького міськрайонного суду Волинської області Андрій Подзіров та Михайло Смокович виступили з доповідями про стан здійснення судочинства по кримінальних провадженнях (справах) та справах про адміністративні правопорушення та по цивільних та адміністративних справах за 2023 рік.

 

 

 

В.о. керівника апарату суду Іра Турук, представила щорічний звіт про стан матеріального-технічного забезпечення суду. 

 

 

 

Аналізуючи дані  судової статистики за 2023 рік можна зробити висновок, що, незважаючи на  воєнний стан, значне судове навантаження робота в суді налагоджена на належному рівні.

Голова суду Анатолій Пахолюк подякував за самовіддану плідну працю у надскладному для всієї країни році, побажав усім здоров'я, наснаги та переможного миру.