flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду

15 березня 2023, 09:52

В Луцький міськрайонний суд Волинської області за адресою: м. Луцьк, вул. Конякіна, 3, каб. 318 на 12 год. 00 хв. 11 квітня 2023 року у цивільній справі за позовом Плужнікова Олександра Платоновича до Осійчука Ігоря Васильовича, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача - Товариство з обмеженою відповідальністю «Санрайз» ЛТД, ФОП Тимощука Миколу Степановича про стягнення моральної шкоди, спричиненої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди викликається:

 Третя особа:  ФОП Тимощук Микола Степанович 

 Згідно ч. 11 ст. 128 ЦПК України відповідач, третя особа, свідок зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається до суду через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше за десять днів до дати відповідного судового засідання. З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

Третя особа, яка не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, може вступити у справу на стороні позивача або відповідача до ухвалення судом рішення, якщо рішення в справі може вплинути на їх права або обов'язки щодо однієї із сторін.

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, може бути залучена до участі в справі також за клопотанням сторін, інших осіб, які беруть участь у справі. Якщо суд при прийнятті позовної заяви, здійсненні провадження у справі до судового розгляду або під час судового розгляду справи встановить, що судове рішення може вплинути на права і обов'язки осіб, які не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі в справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору.

В разі неявки справа буде розглядатись у відсутності третьої особи.