flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведення підсумків в Луцькому міськрайонному суді Волинської області за перше півріччя 2014 року

19 вересня 2014, 11:18
18.07.2014 року відбулася оперативна нарада по підсумках виконаної роботи Луцького міськрайонного суду Волинської області за перше півріччя 2014року.
Голова Луцького міськрайонного суду Волинської області Квятковський Михайло Семенович довів до відому суддів загальний стан роботи суду та доповів про аналіз стану здійснення судочинства Луцьким міськрайонним судом за перше півріччя 2014 року.
Заслухали звіт про стан здійснення судочинства за перше півріччя 2014 року по кримінальних справах та справах про адміністративні правопорушення (доповідач - суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області Артиш Ярослав Данилович).
Заслухали звіт про стан здійснення судочинства за перше півріччя 2014 року по цивільних та адміністративних справах (доповідач - суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області Плахтій Інна Борисівна).
 
Заслухали суддю Луцького міськрайонного суду Волинської області Плахтій Інну Борисівну, яка входить до складу Ради суддів України від місцевих загальних судів, щодо роботи Ради суддів України.