flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підсумки роботи суду за 2021 рік

11 лютого 2022, 16:34

Сьогодні, 11 лютого 2022 року, у Луцькому міськрайонному суді Волинської області відбулися збори суддів, на яких були підведені підсумки роботи суду за 2021 рік.

 На захід було запрошено голову Волинського апеляційного суду Віктора Гапончука, суддю-куратора Волинського апеляційного суду Лілію Шевчук, начальника ТУ ДСА України в Волинській області Наталію Коцирій, заступника голови суду Олесю Калькову, суддів Луцького міськрайонного суду Волинської області, керівника апарату Луцького міськрайонного суду Волинської області Ольгу Пилипюк та та заступника керівника апарату суду Лілію Яблончук.

Розпочав збори голова суду Анатолій Пахолюк. У своїй доповіді він торкнувся основних показників роботи суду за 2021 рік та звернув увагу на комунікаційні заходи, які проводилися впродовж року та просвітницьку роботу суду.

Заступник голови суду Олеся Калькова та суддя Андрій Подзіров виступили з розгорнутими доповідями про стан здійснення судочинства у 2021 році, які містили детальну інформацію про кількість розглянутих судових справ, показники навантаження суддів та відомості про якість здійснення судочинства, зокрема про підстави зміни та скасування судових рішень в апеляційній інстанції.

 

Керівник апарату суду Ольга Пилипюк, представила щорічний звіт про стан матеріального-технічного забезпечення суду у 2021 році.

 

 

 

Загалом, не зважаючи на значне навантаження, робота в суді налагоджена на належному рівні.