flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулися збори колективу суду з нагоди Дня юриста

08 жовтня 2021, 17:03

З нагоди святкування Дня юриста України у Луцькому міськрайонному суді Волинської області пройшли урочисті збори трудового колективу.

Голова суду Анатолій Пахолюк розпочав збори вітальним словом. До привітань приєдналась заступник голови суду Олеся Калькова та керівник апарату суду Ольга Пилипюк.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у реалізацію державної правової політики, зміцнення законності та правопорядку, а також з нагоди Дня юриста, окремих працівників апарату суду було відзначено подяками, зокрема:

подякою міського голови було відзначено помічника судді Олександра Пархомчука та секретаря судових засідань Інну Ярмолюк.

          

 

 

Подякою голови Луцької районної державної адміністрації відзначили помічника судді  Ігоря Зубаля.

 

Голова суду, відзначив подяками: секретарів судових засідань Тетяну Демчук, Наталію Матвійчук, Вікторію Нагачевську, Юлію Ющак та помічника судді Дмитра Флішаровського.   

 

    

 

                                               

Подяками керівника апарату Луцького міськрайонного суду Волинської області відзначили: секретаря судових засідань Карину Агрипініну та провідного спеціаліста відділу забезпечення розгляду кримінальних проваджень та справ про адміністративні правопорушення Наталію Скибу.