flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо змін подання апеляційних скарг

06 жовтня 2021, 15:54

До відома учасників судових проваджень!

Рішенням Вищої ради правосуддя затверджено Положення про порядок функціонування окремих підсистем Єдиної судової інформаційно – телекомунікаційної системи (ЄСІТС), яке набрало чинності з 04 жовтня 2021 року, а офіційно почало функціонувати з 05 жовтня 2021 року.

З початку функціонування ЄСІТС змінюється порядок подання апеляційних скарг, а саме відповідно до статті 355 ЦПК України -  апеляційна скарга подається безпосередньо до суду апеляційної інстанції.

 З метою уникнення порушення процесуальних строків на апеляційне оскарження повідомляємо, що відповідні скарги можна подати після реєстрації в електронному кабінеті (https://id.court.gov.ua/) у підсистемі «Електронний суд», або в паперовому вигляді до Волинського апеляційного суду, що знаходиться за адресою: вул. Червоного Хреста, 10  м. Луцьк, 43016.

 

Більш детально пропонуємо ознайомитись з Положенням про порядок функціонування  окремих підсистем (модулів) Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи за посиланням: https://bit.ly/3iBWf2Y