flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Призначено заступника керівника апарату Луцького міськрайонного суду Волинської області

20 липня 2021, 15:11

Сьогодні, 20.07.2021 року за участю працівників апарату відбулась урочиста нарада з приводу призначення заступника керівника апарату Луцького міськрайонного суду Волинської області Яблончук Лілії Богданівни.

Представляли нового заступника керівника апарату начальник ТУ ДСА у Волинській області Наталія Коцирій, заступник голови Луцького міськрайонного суду Олеся Калькова, які побажали Лілії Богданівні бадьорості духу, нових звершень, успішного вирішення всіх відповідальних завдань, витримки, натхнення та оптимізму.

До привітань долучилася суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області Людмила Присяжнюк та судові адміністратори : керівник апарату Ольга Пилипюк, заступник керівника апарату Наталія Салівончик, начальник відділу Микола Митюк.

Новопризначений заступник керівника апарату подякувала за теплі слова привітань, виявлену довіру та запевнила присутніх, що докладе максимум зусиль для плідної роботи на новій посаді.

Довідково:

Свою діяльність у судовій системі розпочала з 2004 року. Працювала на різних посадах у Луцькому міськрайонному суді Волинської області та Господарського суду  Волинської області. Дотепер працювала помічником судді.