flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Призначено керівника апарату Луцького міськрайонного суду Волинської області

18 червня 2021, 14:24

Сьогодні, голова суду Анатолій Пахолюк щиро привітав з призначенням на посаду керівника апарату суду Пилипюк Ольгу Віталіївну.

До вітального слова долучились:   начальник ТУ ДСА  України в Волинській області  Наталія Коцирій,   начальник територіального управління Служби судової охорони у Волинській області полковник Служби Володимир Сюйва, суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області Людмила Присяжнюк, заступник керівника апарату суду Наталія Салівочник.

 

 

 

Побажали Ользі Пилипюк  успіхів, наполегливості, витримки і сили духу, натхнення, оптимізму та плідної професійної діяльності. В свою чергу Ольга Віталіївна  подякувала за довіру та зазначила, що спільними зусиллями примножуватиме здобутки суду та гідно виконуватиме покладені на неї обов’язки.

 

Довідково:

Свою діяльність у судовій системі розпочала з 2012 року із посади секретаря Луцького міськрайонного суду Волинської області, згодом працювала на посадах консультанта із судової статистики, провідного спеціаліста, начальника відділу інформатизації та аналітично статистичної роботи, завідувача сектору аналітично – статистичної роботи та забезпечення взаємодії із засобами масової інформації суду.