flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інну Плахтій обрано членом Вищої ради правосуддя

12 березня 2021, 10:39

Вітаємо Інну Борисівну ПЛАХТІЙ, суддю Луцького міськрайонного суду Волинської області, члена Ради суддів України з обранням членом Вищої ради правосуддя.

10 березня 2021 року за результатами повторного таємного голосування на XVІІI черговому з’їзді суддів України Плахтій Інну обрано членом Вищої ради правосуддя строком на чотири роки.

За суддю Луцького міськрайонного суду Волинської області Інну Плахтій проголосувало 159 делегатів. Інна Борисівна склала присягу члена Вищої ради правосуддя.

 

Колектив Луцького міськрайонного суду Волинської області щиро вітає колегу, пишається цим досягненням та бажає успіхів, натхнення і міцного здоров’я!

Нехай здобутий досвід та професіоналізм допомагають на новій посаді, а Ваші зусилля сприяють утвердженню верховенства права та справедливості в Україні!

 

Довідково: Інна Плахтій має дві вищі освіти: педагогічну та юридичну. З 1999 р. працювала на посаді секретаря судових засідань Луцького районного суду Волинської області, у 2001 р. була призначена консультантом суду, з 2004 р. по 2006 р. працювала керівником апарату суду. З 2006 р. - помічником голови Апеляційного суду Волинської області, а згодом радником голови Апеляційного суду  Волинської області.

Указом Президента України від 13 травня 2009 р. Інна Плахтій призначена суддею Луцького міськрайонного суду Волинської області на 5 років, а у червні 2015 р. переобрана на посаду судді безстроково. З 2014 р. - член Ради суддів України.