flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про підсумки роботи за 2020 рік

05 лютого 2021, 14:48

Сьогодні, 05 лютого 2021 року, у Луцькому міськрайонному суді Волинської області відбулися збори суддів, на яких були підведені підсумки роботи суду за 2020 рік.

 

 

На захід було запрошено голову Волинського апеляційного суду Віктора Гапончука, суддю-куратора Волинського апеляційного суду Лілію Шевчук, начальника ТУ ДСА України в Волинській області Наталію Коцирій, суддів Луцького міськрайонного суду Волинської області, керівника апарату Луцького міськрайонного суду Волинської області Наталію Тимощук.

Розпочав збори голова суду Анатолій Пахолюк. У своїй доповіді він торкнувся основних показників роботи суду за 2020 рік, а саме: загальної кількості справ, яка надійшла на розгляд до суду впродовж року та судове навантаження. Також, звернув увагу на комунікаційні заходи, які проводилися впродовж року та просвітницьку роботу суду.

Судді Олександр Гринь та Андрій Подзіров виступили з розгорнутими доповідями про стан здійснення судочинства у 2020 році, які містили детальну інформацію про кількість розглянутих судових справ, показники навантаження суддів та відомості про якість здійснення судочинства, зокрема про підстави зміни та скасування судових рішень в апеляційній інстанції.

 

Керівник апарату суду Наталія Тимощук, представила щорічний звіт про стан матеріального-технічного забезпечення суду у 2020 році. Загалом, не зважаючи на значне навантаження в роботі суддів, порівняно з іншими судами області, робота в суді налагоджена на належному рівні.