flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулися урочисті збори колективу суду з нагоди Дня юриста

08 жовтня 2020, 14:34

З нагоди святкування Дня юриста України у Луцькому міськрайонному суді Волинської області пройшли урочисті збори трудового колективу.

Голова суду Анатолій Пахолюк розпочав збори вітальним словом.

До привітань приєдналась керівник апарату суду Наталія Тимощук.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у реалізацію державної правової політики, зміцнення законності  та правопорядку, а також з нагоди Дня юриста, Подяку Луцького міського голови оголошено секретарю судових засідань Юрію Камінському.

 

За сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків, та з нагоди Дня юриста, Подяками голови Луцької районної державної адміністрації було відзначено: помічника судді Єгора Ленічева та секретаря судових засідань Наталію Федьо.

    

 

  

Також, за сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у підвищення якості та ефективності роботи суду та з нагоди святкування в Україні професійного свята – Дня юриста, відзначено Подякою голови суду секретарів судових засідань  Ірину Жаловагу та Валерію Новаковську.

 

Окрім  того, в урочистій атмосфері Присягу державного службовця прийняли: Віталій Челій та Тетяна Демчук.