flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«Я ж не робот у мантії, я – людина». Один день з головою Луцького міськрайонного суду

18 грудня 2019, 09:35

Попри високу і публічну посаду, навіть Google знає про голову Луцького міськрайонного суду Анатолія Пахолюка не надто багато. Син мами-судді, небідний, крамольними справами репутацію не підмочив… Приблизно такий образ Анатолія Пахолюка створює результат запиту у пошуковій системі. Негусто, але і непогано з огляду на можливі репутаційні «плями» у людини з професією судді.

Можливість поспілкуватися з Анатолієм Пахолюком у Інформаційного агентства ВолиньPost виникла, можна сказати, випадково. На прохання надати фото для підбірки про студентські роки відомих на Волині людей, очільник найбільшого місцевого суду Волині миттєво відповів на повідомлення на особисту сторінку у Facebook: «Я у відрядженні. Всі студентські фото – у батьків. Тому цього разу – без мене». А вже за декілька днів сам написав: «Готовий поспілкуватися у будь-який час, приходьте». Ми – за. Тим паче, 15 грудня – День працівників суду.

Анатолій Пахолюк працює у судовій системі 17 років – із 2002-го. Називаючи себе ще молодим суддею, він переконує, що бюрократична система його не «з’їла» і навіть не «понадкушувала». Зараз, каже, відчуває, він – на своєму місці, але так було не завжди.

 

Інтерв’ю голови суду Анатолія Пахолюка для інтернет-видання «ВолиньPost»: https://bit.ly/36MW4JE