flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У суді відзначили професійне свято

17 грудня 2019, 14:11

В п’ятницю, 13 грудня 2019 року, у Луцькому міськрайонному суді Волинської області відбулися урочисті збори з нагоди професійного свята – Дня працівників суду та 15-річчя утворення суду.

Розпочався захід Державним Гімном України та хвилиною мовчання для вшанування пам’яті загиблих Героїв в зоні АТО.

/userfiles/media/000161/1-33.jpg

Голова суду Анатолій Пахолюк привітав колектив суду з професійним святом, подякував за особистий внесок у забезпечення здійснення правосуддя, побажав міцного здоров’я та професійного росту.

/userfiles/media/000161/1-38.jpg

На заході були присутні представників міської та районної влади, правоохоронних органів, СБУ, прокуратури, нотаріату, міграційної служби, судді у відставці та колишні працівники Луцького міськрайоного суду.

Присутні мали можливість переглянули відео презентацію про становлення судової гілки влади у Луцьку, створення якої було присвячено 15-річчю від дня утворення Луцького міськрайонного суду Волинської області, а також документальний фільм про досягнень та успіхи суддівського корпусу.

/userfiles/media/000161/1_3.jpg

До вітального слова долучився секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт, суддя у відставці, колишній голова суду Леонід Міліщук, голова Луцької РДА Тарас Яковлєв, начальник УСБ України у Волинській області Павло Данюков, начальник Територіального управління ССО у Волинській області Володимир Сюйва, суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області, член РС України Інна Плахій, керівник апарату суду Наталія Тимощук.

/userfiles/media/000161/2_3.jpg

/userfiles/media/000161/3_4.jpg

 

Окремих працівників апарату Луцького міськрайонного суду Волинської області, за сумлінну, бездоганну працю, високий професіоналізм та відповідальне ставлення до виконання свої посадових обов’язків, було відзначено подяками.

Зокрема, подякою міського голови було відзначено завідувача сектору по роботі з персоналом Оксану Савінець та завідувача сектору аналітично-статичної роботи та забезпечення зв’язків із засобами масової інформації Ольгу Пилипюк.

Подякою голови Луцької районної державної адміністрації відзначили старшого секретяра суду Олександра Сидоренка.

Почесною грамотою Державної судової адміністрації України відзначили заступника керівника апарату Василя Сметану, подякою Державної судової адміністрації України відзначили помічників суддів Оксану Авдійчук та Анну Кузіну.

Подяками територіального управління ДСА України в Волинській області  відзначили помічників суддів Аліну Ковальчук та Лілію Яблончук.

Рада суддів України відзначила подякою помічника судді Оксану Загородню.

/userfiles/media/000161/3_3.jpg

/userfiles/media/000161/5_2.jpg

Подяками керівника апарату Луцького міськрайонного суду Волинської області відзначили: судового розпорядника Ларису Верещук, провідного спеціаліста Ілону Будько та завідувача господарства Ігоря Дробязка.

Голова суду, відзначив подяками: секретаря суду Аліну Винарчик, секретаря судових засідань Ірину Самолюк, прибиральників службових приміщень Бомик Н.І., Кацевич Н.І., Ющак С.І. 

/userfiles/media/000161/6_1.jpg

/userfiles/media/000161/8_1.jpg

Також, з нагоди 15-ї річниці від дня створення Луцького міськрайонного суду Волинської області, голова суду відзначив суддів у відставці Михайла Квятковського та Василя Ковальчука, суддів Луцького міськрайонного суду Світлану Крупінську та Олесю Калькову, колишніх працівників суду Зою Голепу та Семена Філонюка.

/userfiles/media/000161/7_1.jpg

/userfiles/media/000161/9.jpg

 

/userfiles/media/000161/1-168.jpg