flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підведені підсумки роботи суду за рік, що минув

15 лютого 2019, 16:48

На зборах суддів Луцького міськрайоного суду Волинської області, які відбулася 15 лютого 2019 року, та було запрошено голову Волинського апеляційного суду Петра Філюка, суддів-кураторів: Лілію Шевчук – суддю судової палати з розгляду цивільних справ Волинського апеляційного суду, Віктора Гапончука – суддю судової палати з розгляду кримінальних справ Волинського апеляційного суду, керівника апарату Луцького міськрайонного суду Волинської області Наталію Тимощук та заступника керівника апарату суду Василя Сметану, були підведені підсумки роботи суду за 2018 рік.

 

 

Привітав колег голова Луцького міськрайонного суду Волинської області Анатолій Пахолюк, подякував суддям за сумлінну працю та зазначив, що не зважаючи на значне навантаження в роботі суддів, порівняно з іншими судами області, робота в суді налагоджена на належному рівні та загалом відбувають позитивні зміни в організаційній роботі.

DSC_0671.

Судді Ігор Ясельський та Олександр Гринь підготували розгорнуті доповіді про стан здійснення судочинства у 2018 році, які містили детальну інформацію про кількість розглянутих судових справ, показники навантаження суддів та відомості про якість здійснення судочинства, зокрема про підстави зміни та скасування судових рішень в апеляційній інстанції.

 

Керівник апарату суду Наталія Тимощук, прозвітувала про стан матеріального-технічного забезпечення суду у 2018 році. Також зауважила, що судді та працівники апарату суду, впродовж року, відвідували робочі зустрічі, круглі столи, підвищували рівень професійної підготовки, проводили просвітницьку роботу серед школярів та студентів.

DSC_0720

В цілому, як зазначили судді-куратори Лілія Шевчук та Віктор Гапончук, рівень здійснення правосуддя, у порівнянні з минулим роком, змінився як якісно та і кількісно, можна говорити про підвищення рівня здійснення правосуддя у поточному році.

DSC_0708

 

DSC_0749