flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колективу суду представили нового очільника

19 листопада 2018, 18:19

Сьогодні, 19 листопада, колективу Луцького міськрайонного суду Волинської області представили нового керівника суду Анатолія Михайловича Пахолюка.

З обранням на посаду голови суду, від імені колективу, Анатолія Михайловича привітала суддя Валентина Пушкарчук.

DSC_0052

Від себе Анатолій Пахолюк подякував колегам за довіру та закликав колектив суду до плідної співпраці задля вирішення нагальних питань, які на сьогодні існують у Луцькому міськрайонному суді Волинської області.

Новий очільник торкнувся питання врегулювання організації роботи, адже головним завдання для суду, незмінно залишається якісне здійснення правосуддя.

0073

DSC_0091

Окрім того, з новообраним головою суду мали можливість поспілкуватися представники регіональних ЗМІ.

Для цього було організовано брифінг, на якому Анатолій Михайлович зазначив, що інформаційна відкритість Луцького міськрайонного суду Волинської області є його пріоритетною метою.

Зауважив, що з 2016 року є суддею-спікером, а тому добре розуміє, що забезпечуючи відкритість, можна досягти довіри суспільства до судової влади.

  DSC_0119

 

 

 

Біографічна довідка:

Пахолюк Анатолій Михайлович, народився у 1981 році.

У 2003 році, закінчив Волинський державний університет імені Лесі Україники за спеціальністю «Правознавство» та отримав кваліфікацію – юрист.

У 2006 році, закінчив Одеську національну юридичну академію за спеціальністю «Державна служба» та отримав кваліфікацію – магістр.

Свою роботу у судовій системі розпочинав в Луцькому міському суді Волинської області у 2002 році, з посади секретаря суду, згодом працював помічником судді у Луцькому міськрайонному судів Волинської області та помічником заступника голови-голови судової палати Апеляційного суду Волинської області.

У травні 2010 року, був призначений на посаду судді Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Стаж роботи на посаді судді, складає понад 8 років.