flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги громадян!

12 грудня 2017, 16:36

Вкотре, закликаємо окремих ЗМІ не драматизувати ситуацію пов’язану з переїздом Луцького міськрайонного суду Волинської області та не маніпулювати громадською думкою, шляхом поширення інформації про «хаотичну» організацію розглядів судових справ.

Прес-служба суду вважає за необхідне внести ясність у окремі факти, які були дещо викривлено висвітлені.

Зокрема, зауважуємо, що не всі судді Луцького міськрайонного суду Волинської області переїжджають у нове приміщення по вулиці Конякіна, 3.

Як вже повідомлялося раніше, судді будуть працювати за двома основними адресами – вулиці Конякіна 3 та Лесі Українки, 24, що в місті Луцьку.

В період з 04 по 08 грудня 2017 року, нова будівля не була належним чином обстежена відповідно до вимог з організації конвоювання та тримання в судах осіб, які перебувають під вартою, а тому, конвоювання до приміщення суду, що по вулиці Конякіна, 3, не здійснювалося.

З метою належного забезпечення дотримання прав осіб, які знаходять під вартою, судді були вимушені здійснювати судочинство у приміщенні суду, що за адресою: м. Луцьк, вулиця Лесі Українки, 24.

Нагадуємо, що усю необхідну інформація про час та місце розгляду судових справ розміщено на офіційному веб-сайті суду: http://lc.vl.court.gov.ua/sud0308/ де також, можна переглянути останні новини про роботу суду.

Також, необхідну інформацію можна отримати за телефонами:

(0332) 28-38-88 – відділ документального забезпечення та звернення громадян м. Луцьк, вул.. Конякіна, 3);

(0332) 72-22-04 – відділ забезпечення розгляду цивільних справ та справ адміністративного судочинства (м. Луцьк, вул.. Лесі Українки, 24).

 

 Прес-служба Луцького міськрайонного суду

Волинської області