flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд виніс вирок по резонансному ДТП, яке трапилося по вулиці Дубнівській у місті Луцьку

07 грудня 2017, 15:48

   Суддя Михайло Квятковський, 05 грудня 2017 року, проголосив вирок відносно обвинуваченого у резонансному ДТП, В.М. Мігаса.

   Останнім часом у ЗМІ розповсюджувалася думка щодо м’якості призначеної міри покарання винуватцю ДТП.

   Реагуючи на зазначену інформацію, суд звертає увагу громадськості, що при винесенні вироку та визначенні міри покарання, судом було враховано як обтяжуючі так і пом’якшуючі обставини.

   Зокрема, те що ДТП було вчинено у стані алкогольного сп’яніння і винуватець намагався залишити місце пригоди.

   Також враховано, що В.М. Мігас щиро розкаявся у вчиненому, активно сприяв розкриттю злочину, вперше притягується до кримінальної відповідальності та завдану шкоду відшкодовує.

   Особливо звертаємо увагу громадськості на те, що в ході судового розгляду, батько хлопця, який постраждав внаслідок ДТП, просив не позбавляти волі обвинуваченого.

   Тому, суд призначив строк покарання ближче до мінімальної межі, встановленої Законом – позбавлення волі строком на 4,6 років та позбавив його на 3 роки права керувати транспортними засобами.

 

   Нагадуємо, 08 грудня 2016 року, в місті Луцьку, по вулиці Дубнівській, сталося резонансне ДТП, внаслідок якого В.М. Мігас, на пішохідному переході здійснив наїзд на двох неповнолітніх хлопців, один з яких зазнав тяжких тілесних ушкоджень.

 

Прес-служба Луцького міськрайонного суду

Волинської області