flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги громадян!

01 грудня 2017, 15:41

Шановні відвідувачі суду, незабаром Луцький міськрайонний суд Волинської області буде знаходитися за новими адресами.

З 05 грудня 2017 року, окремі судді та працівники апарату суду працюватимуть за адресою: місто Луцьк, вулиця Конякіна, 3.

Зокрема, судді: Артиш Я.Д.; Квятковський М.С.; Полюшко А.В.; Івасюта Л.В.; Калькова О.А.; Ковальчук В.О.; Ковтуненко В.В.; Крупінська С.С.; Олексюк А.В.; Плахтій І.Б.; Покидюк В.М.; Сівчук А.Є.; Ющук О.С.; Ясельський І.В. та їх помічники, секретарі судових засідань; керівник апарату суду та заступник керівника апарату суду. А також, відділи: забезпечення розгляду кримінальних проваджень та справ про адміністративні правопорушення; інформатизації на аналітично-статистичної роботи; по роботі з персоналом; документального забезпечення та звернень громадян.

Звертаємо увагу, що вхідна кореспонденцію по кримінальних провадженнях та справах про адміністративні правопорушення буде прийматися за адресою: місто Луцьк, вулиця Конякіна, 3., по цивільних та адміністративних справах за адресою: місто Луцьк, вулиця Лесі Українки, 24.

Довідкову інформацію можна отримати за телефоном: (0332) 722204

Слідкуйте за оновленою інформацією щодо переміщення суду на нашому офійному веб-сайті: http://lc.vl.court.gov.ua/sud0308/ та на сторінці у facebook: https://www.facebook.com/lc.vl.court.gov.ua/