flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Комунікація заради довіри!

13 жовтня 2017, 14:18

   Судді-спікери Луцького міськрайонного суду Волинської області Анатолій Пахолюк, Людмила Присяжнюк, прес-секретар суду Ольга Пилипюк та керівник апарату суду Наталія Тимощук переймали європейський досвід з комунікації.

    Вмінню вивчати та досліджувати свою аудиторію, готувати відповіді на гострі запитання журналістів, робити мову та повідомлення суду якомога простішими, навчали голів судів, суддів-спікерів, прес-секретарів та керівників апарату судів Волині, експерти з комунікації: Лучіано Скамбіато Лічіарді, радник із стратегічної комунікації КМЄС (Італія), Олександр Сасевич, суддя Львіського окружного адміністративного суду, Голова комітету Ради суддів України з питань комунікації, Ольга Какауліна, представник Прес Центру судової влади України та Катерина Шагіна, спеціаліст із стратегічних комунікацій КМЄС.

   За підтримки Консультативної місії Європейського Союзу з реформування цивільної безпеки спільно з Радою суддів України, Національною школою суддів України та Державною судовою адміністрацією України, 12 жовтня 2017 року, у Луцьку пройшов одноденний семінар-трейнінг «Зв’язки з громадськістю в судах».

   В ході заходу, спікери практичними прикладами демонстрували, як правильно судам спілкуватися з суспільством. Зокрема, практикували інтерв’ю на камеру, вчилися формулювати влучні повідомлення для громадськості в соціальних медіа, будувати антикризову комунікацію

   Учасники працювали у групах, дискутували та ділилися набутим досвідом.