flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Новопризначені працівники суду урочисто склали "Присягу державного службовця"

02 червня 2022, 17:54

У Луцькому міськрайонному суді Волинської області працівники апарату суду, вперше призначені на посади державної служби – Верещук Олександр, Гичка Марина, Дерлюк Аліна, Мельник Марія публічно та урочисто склали "Присягу державного службовця".

У присутності колективу суду, державні службовці присягнули вірно служити Українському народові, дотримуватися Конституції та законів України, втілювати їх у життя, поважати та охороняти права, свободи і законні інтереси людини і громадянина, честь держави, з гідністю нести високе звання державного службовця та сумлінно виконувати свої обов’язки.

Також від початку червня, в колективі суду відбулися кадрові зміни і до штату суду було призначено провідного спеціаліста – Сандру Міненко та прийнято діловода – Решетило Богдану.

Голова суду Анатолій Пахолюк та керівник апарату Ольга Пилипюк привітали новопризначених працівників та побажали їм успіхів, злагодженої роботи та високих досягнень в подальшій службі, гідно нести звання державного службовця та сумлінно виконувати свої обов’язки.

145274

12475785774

 

 

14789635