flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Карантин продовжено до 31 березня 2022 року

29 грудня 2021, 13:11

На засіданні Кабінету Міністрів України продовжено дію адаптивного каратину на території України до 31 березня 2022 року. Відповідні зміни до постанови №1236 ухвалили під час засідання Уряду 15 грудня 2021 року.

Зокрема звертаємо увагу громадян, що на період карантину у Луцькому міськрайонному суді Волинської області:

  • припинено проведення особистого прийому громадян керівництвом суду;
  • обмежено доступ до приміщення суду відвідувачів суду. Допуск здійснюється у судові засідання осіб, що беруть участь у справі за наявності у них засобів індивідуального захисту. Рішення про допуск осіб, які не є учасниками проваджень, приймає  головуючий у засіданні суддя.
  • запроваджено ознайомлення учасників судового процесу з матеріалами судової справи в дистанційному режимі шляхом надсилання сканкопії матеріалів судової справи на електронну адресу, зазначену у відповідній заяві.

Вхід до приміщення суду здійснюється виключно з використанням засобів індивідуального захисту (маска чи респіратор), що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно.  

Також просимо громадян утриматися від візиту до суду, якщо є ознаки будь-якого вірусного захворювання

Більш детально пропонуємо ознайомитись з постановою  Кабінету Міністрів України № 1236 за посиланням  https://bit.ly/3FOJIm8