flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Збори суддів пройшли у закритому режимі

03 листопада 2017, 16:41

Сьогодні, 03 листопада 2017 року, у закритому режимі, відбулися збори суддів Луцького міськрайонного суду Волинської області, на яких було обговорено питання переміщення суддів та працівників апарату суду до нового приміщення, будівництво якого має завершитися вже за місяць.

Зважаючи на закритий режим зборів, присутніми на них не могли бути представники ЗМІ.

По завершенню, для журналіста ТРК «Авер», суддею-спікером Анатолієм Пахолюком було надано короткий коментар, з приводу тематики зібрання.

До слова, журналіст Наталка Поліщук, не залишила без уваги питання відставки голови Луцького міськрайонного суду Волинської області Михайла Квятковського та запропонувала надати коментар з даного приводу.

Нагадуємо, що 31 жовтня 2017 року, Вищою радою правосуддя було відкладено питання, щодо розгляду заяви про відставку судді Михайла Квятковського.

В черговий раз, закликаємо громадськість не пов’язувати подану заяву голови Луцького міськрайонного суду Волинської області із скаргою цієї телерадіокомпанії до Вищої ради правосуддя та зважати на право судді, який має стаж роботи на дані посаді понад двадцяти років, як подати заяву про відставку, так і її відкликати, а тому рішення, з цього приводу, може приймати лише суддя Михайло Квятковський.

 

 

Прес-служба Луцького міськрайонного суду
Волинської області