flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колектив Луцького міськрайонного суду Волинської області долучився до святкування Дня Державного Прапора та Дня незалежності України

23 серпня 2017, 16:41

День Державного Прапора України та День незалежності України — це державні свята, які  відзначаються щорічно 23 та 24 серпня.

Державний прапор є національним символом нашої держави. Під ним українці впевнено і сміливо йшли до проголошення самостійності та незалежності, тому для України як держави, є природнім вияв пошани до своєї національної символіки.

День незалежності став пам’яткою українського народу за право мати свою національну державу, яка повинна стати запорукою успішного культурного і політичного розвитку суспільства.

В цей день вся країна сповнена святковими заходами та концертами. Виникає бажання вдягти українську вишиванку.

З нагоди відзначення державних свят в Луцькому міськрайонному суді пройшли урочисті збори суддів та працівників апарату суду.

Голова суду, Михайло Семенович Квятковський, урочисто привітав усіх присутніх із Днем Державного Прапора та наступаючим Днем незалежності України та побажав здоров’я, щастя, благополуччя, наснаги, терпіння, позитивного настрою  на роботі і у дома.

Також, з нагоди Дня незалежності України, за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підвищення якості та ефективності роботи Луцького міськрайонного суду Волинської області оголошено подяку працівникам апарату суду, а саме: секретарям судових засідань Богдану Володимировичу Гайбуну, Юрію Віталійовичу Камінському та Роману Віталійовичу Стецюку.

До вітальних слів приєднався заступник керівника апарату суду Василь Миколайович Сметана.

Крім того, на зборах колективу урочисто склав присягу державного службовця, призначений на посаду секретаря суду вперше, Семенюк Андрій Васильович.