flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошено вирок суду відносно обвинуваченої Долі Вікторії Вікторівни

11 квітня 2024, 16:36

Луцьким міськрайонним судом Волинської області в порядку спеціального судового провадження за відсутності обвинуваченого (in absentia) було розглянуто обвинувальний акт у кримінальному провадженні №22023030000000087, що надійшов з Волинської обласної прокуратури, відносно Долі Вікторії Вікторівни за ч.5 ст. 111-1 КК України.

11 квітня 2024 року судом ухвалено вирок, яким обвинувачену Долю Вікторію Вікторівну, 01.04.1981 року народження (останнє відоме місце проживання: Запорізька область, Мелітопольський район, с. Костянтинівка,  вул. Шкільна, 121), визнано винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 111-1 КК України та призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 9 (дев’ять) років,  з позбавленням права обіймати посади в органах державної влади та місцевого самоврядування, органах державного управління та контролю, підприємствах та організаціях державної та комунальної власності строком на 15 ( п'ятнадцять) років, з конфіскацією усього належного  їй  на праві приватної власності майна. На підставі ст. 54 КК України Долю Вікторію Вікторівну позбавлено 4 рангу державного службовця.

 На вирок може бути подана апеляційна скарга до Волинського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення через Луцький міськрайонний суд Волинської області.

Вирок набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги вирок, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції.

Обвинувачена має право отримати в суді копію вироку.